<< Uutiset

Valtakunnallinen vapaaehtoisten päivä 3.12.

09.11.2015

Torstaina 3. joulukuuta vapaaehtoiset ja vapaaehtoistyö ovat erityisessä valokeilassa, kun Suomessa vietetään Vapaaehtoisten päivää. Kutsumme vapaaehtoiset ja vapaaehtoistoimijat ympäri Suomen osallistumaan vapaaehtoistyöstä käytävään keskusteluun, kertomaan sosiaalisessa mediassa vapaaehtoistarinoita sekä järjestämään vapaaehtoisaiheisen pop up -tapahtuman omalla paikkakunnallaan.

Vapaaehtoiset voivat osallistua tapahtumiin ja jakaa kokemuksiaan sosiaalisessa mediassa hashtagillä #vapaaehtoistenpaiva. He voivat myös kertoa oman tarinansa vapaaehtoisuudestaan ja siitä, mitä he vapaaehtoisuudestaan saavat. Kuvallisia tekstejä ja/tai videoita, Vapaaehtoisten päivän tapahtumia ja muuta kampanjaan liittyvää nostetaan ja jaetaan vapaaehtoistyo.fi-sivun lisäksi muun muassa Vapaaehtoisten päivän nettisivuilla ja Vapaaehtoisten päivän Facebook-sivulla.

Vapaaehtoistyo.fi osallistuu Vapaaehtoisten päivän kampanjaan. Kampanjassa ovat tänä vuonna mukana lisäksi Kansalaisareena ry verkostoineen, SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry, Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio Valo ry, Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi, Metsähallituksen luontopalvelut, Kepa, Suomen Palloliitto, Kirkkohallitus ja Volundeer.com. Lue lisää http://kansalaisareena.fi/vapaaehtoistenpaiva/