Vapaaehtoistyö

<< Palaa katsomaan kaikkia ilmoituksia

Otsikko
Helsingin tuomiokirkkoon haetaan kesäpäivystäjiä
Ajankohta
01.06.2017 - 31.08.2017 Aukioloaikojen mukaan
Kategoria
Valvoja
Kohde
Kirkkotehtävät
Sijainti
Helsingin kantakaupunki
Unioninkatu 29, 00100 Helsinki
Kuvaus
Haluatko mukaan vapaaehtoistoimintaan, jossa pääset kohtaamaan kirkkovieraita kaikkialta maailmasta? Olet lämpimästi tervetullut vapaaehtoiseksi kirkkopäivystäjäksi Helsingin tuomiokirkon Kesän avoimet ovet -päivystykseen!

Iltaisin Helsingin hälinä ja Senaatintorin ruuhka hiljenevät, ja kaupunki rauhoittuu kesäillan kuulaaseen viileyteen. Kaupungin keskellä kohoava Tuomiokirkko on kuitenkin avoinna läheltä ja kaukaa tulevia kirkkovieraita varten joka ikinen kesäpäivä puoleenyöhön asti.

Kirkkovieraita palvellaan heidän omilla ehdoillaan. Kirkko on avoinna rukousta ja hiljentymistä varten, ja moni haluaakin tutustua kirkkoon omassa rauhassa. Kiinnostuneille voit kuitenkin kertoa omasta asiantuntemuksestasi käsin vaikkapa Tuomiokirkon kiinnostavasta historiasta. Kirkkopäivystäjänä voit kohdata turisteja omien taitojesi mukaan, sillä kielitaitoa tai opaskokemusta ei tehtävässä vaadita. Päivystäjien tulee olla täysi-ikäisiä.

Saat tehtävään perehdytyksen. Voit toimia kirkkopäivystäjänä, kun osallistut yhteen koulutusiltaan. Koulutusilta on vielä tiistaina 1.8. klo 18 Tuomiokirkon kirkkosalissa.

Voit tulla mukaan toimintaan yksin ja etsimme sinulle päivystyskaverit. Voit myös koota oman, vaikkapa harrastus- tai työporukan, jonka kanssa tulette yhdessä kirkkopäivystäjiksi. Kirkossa päivystää kerralla noin kolme vapaaehtoista. Päivystysvuorot ovat ma-pe klo 18-24, la klo 19-24 ja su klo 21-24.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tehtävästä koordinaattori Niina Savolaiselta niina.savolainen@evl.fi, 09 2340 6250.

Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan lukuisista muista vapaaehtoistehtävistä voit kysyä lisätietoja vapaaehtoistyön pappi Tiina Silvolta tiina.silvo@evl.fi, 09 2340 6170.


Vapaaehtoistyön ilmoittaja

Vapaaehtoistyöhön ilmoittautuminen

Hae vapaaehtoistyöhön täyttämällä pyydetyt tiedot ja lähetä lomake. Sinuun otetaan yhteyttä.

Minulla on jo tunnus
Tunnus
Salasana

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

>> Unohtunut salasana?
Minulla ei ole vielä tunnusta
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Syntymävuosi
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.