Vapaaehtoistyö

<< Palaa katsomaan kaikkia ilmoituksia

Otsikko
Ruokailuryhmän vetäjä
Kategoria
Ruokapalvelu
Kohde
Muut tehtävät
Sijainti
Vuosaaren kirkko
Satamasaarentie 7, 00980 Helsinki
Kuvaus
Vuosaaren kirkolla on jo kohta 25:n vuoden ajan toiminut Kriisiryhmä, joka valmistaa kirkon keittiöllä viikottain lounaan vähävaraisille. Kriisiryhmän n. parikymmentä jäsentä työskentelevät vapaaehtoisesti. Ruokailu järjestetään torstaisin, jolloin ryhmäläisiä on tehtävistä riippuen paikalla n. klo 7-13. Ryhmän vetäjän työstä valtaosa tapahtuu kuitenkin muuna aikana.

Ryhmän pitkäaikainen emäntä jää pois, ja hänelle etsitään nyt seuraajaa. Uutta vastuuhenkilöä tarvitaan toden teolla ensi syksynä, kun uusi toimintakausi alkaa kesätauon jälkeen. Kevään aikana ehtisi vielä hyvin perehtyä tehtäviin nykyisen emännän kanssa.

Ryhmän vastuuhenkilö pitää huolen toiminnan organisoimisesta, mm. huolehtimalla että jokaiselle lounaalle on suunniteltu ruokalista, hankittu tukusta tarvittavat elintarvikkeet ja että ryhmän jäsenillä on selkeä työnjako. Voit itse vaikuttaa, millä tyylillä työtä teet ja millaisen roolin otat.

Tehtävään saa hyvän perehdytyksen, innostuneen joukon seurakuntalaisia ja työnohjauksen diakoniatyöntekijältä. Tule tekemään merkityksellistä työtä iloiseen joukkoon!
Vapaaehtoistyön ilmoittaja
Vuosaaren seurakunta