• slide
Vapaaehtoistyo.fi on yleishyödyllinen, ei-kaupallinen ja voittoa tavoittelematon vapaaehtoistöitä kokoava sivusto.

Avoimet vapaaehtoistyöt

Napauta otsikkoa, lue lisää ja hae vapaaehtoiseksi!

Tarjoiluavustaja

02.09.2017 - 31.12.2017 perjantaisin kello 18.00 - 20.30.

Ruokapalvelu Muut tehtävät

Kirkkokahvila on matalan kynnyksen kohtaamispaikka seurakuntalaisille perjantai-iltaisin kello 19.00 - 20.30 Vanhan kirkon sivusalissa. Kello 19.00 on avoimet ovet, johon kuuluu...
Tule vapaaehtoiseksi Onnensiltaan!

07.08.2017 - 13.12.2017 ma-to klo 10-15

-- Seniorityö

Tule Onnensillan kahvioon keittämään kahvia ja seurustelemaan ihmisten kanssa, silloin kun sinulle sopii! Myös ryhmänohjaajina toimii vapaaehtoisia. Mitään erityistaitoja ei...
Vapaahtoisia Hyvinkään Toimariin

Tarvittaessa

Lähimmäisapu Päihdetyö

Hyvinkään Toimarissa päiväkeskus, joka toimii päivittäin ihmisten kohtaamispaikkana. Vapaaehtoisena tarjoat juttuseuraa asiakkaille sekä osallistut viriketoiminnan järjestämiseen.
Diakonian ystäväpalvelu

jatkuva

Lähimmäisapu

Tavallisen ihmisen tavalliset taidot riittävät. Keskustelu tai ulkoiluseuraa yksinäisille ihmisille. Tehtävä edellyttää vapaamuotoista haastattelua. Otathan rohkeasti yhteyttä!
SPR:n Ystäväpalvelun vapaaehtoiset käyvät kotona olevan yksinäisen luona tai laitoksissa.He antavat yksinäiselle omaa kiireetöntä aikaansa; ovat läsnä ja juttelevat ja...

Rekisteröidy vapaaehtoistyöntekijäksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä saat ilmoituksia uusista sinua mahdollisesti kiinnostavista vapaaehtoistöistä tai vaikka tulostaa itsellesi vapaaehtoistyötodistuksen!

1. Rekisteröidy

Ei tunnuksia? Liity mukaan verkostoomme vapaaehtoistöiden tekijäksi.

>> Rekisteröidy

2. Kirjaudu

Kirjaudu saamallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

>> Kirjaudu

Rekisteröidy työnantajaksi

Työnantajana voi lisätä uusia vapaaehtoistöitä

1. Rekisteröidy

Ei tunnuksia? Liity mukaan verkostoomme vapaaehtoistöiden tarjoajaksi.

>> Rekisteröidy

2. Lisää vapaaehtoistyö

Luo sivulle oma vapaaehtoistyösi.

>> Lisää vapaaehtoistyö

>> Muokkaa vapaaehtoistöitä

Usein kysytyt kysymykset

Mitä vapaaehtoistyö on?
Vapaaehtoistyö on yksittäisten ihmisten tai yhteisöjen hyväksi tehtyä toimintaa, josta ei saa rahallista korvausta eli palkkaa. Sitä tehdään omasta vapaasta tahdosta.
Sitoudunko johonkin lopullisesti?
Voit hakea sinua kiinnostavaan tehtävään ilman että "osallistumispakkoa" on jatkossa. Tehtävien organisoinnista vastaavat vapaaehtoistoiminnan ohjaajat joiden kanssa asioista voi aina sopia.
Kelpaanko mukaan?
Vapaaehtoiset ovat ihan tavallisia ihmisiä ja tavalliset taidotkin riittävät. Tehtäviin saa opastuksen ja apua tarvittaessa. Jokainen vapaaehtoinen tavataan, tehdään sopimus vapaaehtoistöiden tekemisestä ja samalla valmennetaan tehtävään.
Miksi kannattaisi hakea tehtäviin?
Vapaaehtoiseen auttamiseen on monia syitä. Auttamishalu, ylimääräinen vapaa-aika, opiskelu, yhteiskuntavastuu tai vaikka vain halu tutustua johonkin ihan uuteen voivat olla motiiveja. Työttömille vapaaehtoistyö voi olla oljenkorsi työllistymiseen. Myös vapaaehtoistöistä saa työtodistuksen.
Miksi minun täytyy antaa yhteystietoni?
Yhteystietojasi tarvitaan Vapaaehtoistyo.fi -palvelun ja sen kumppanien ja sinun väliseen viestintään eikä tietojasi anneta tai myydä ulkopuolisille. Ilmoittautuminen on suojattu https-yhteyksillä sekä henkilökohtaisella salasanalla. Saat salasanan ilmoittautuessasi ensi kerran vapaaehtoistyöhön tai rekisteröityessäsi. Tutustu myös palvelumme rekisteriselosteeseen, käyttöehtoihin ja tietosuojaan sivujemme alareunasta.
Miten voin lopettaa vapaaehtoisena olemisen?
Voit ilmoittaa halustasi jäädä pois toistaiseksi tai lopettaa kokonaan oman paikkakuntasi Vapaaehtoistyo.fi koordinaattorille.
Kuka tätä palvelua ylläpitää?
Organisoidusta vapaaehtoistoiminnasta vastaa aina joku toimija esimerkiksi kansalaisjärjestö tai seurakunnat. Heillä on myös vastuu toiminnasta ja turvallisuudesta. Vapaaehtoistyo.fi -sivustoja ylläpitää voittoa tavoittelematon yhdistys Kirkkopalvelut r.y. www.kirkkopalvelut.fi.

Vapaaehtoistyo.fi -palvelu on tarkoitettu kaikenlaisen vapaaehtoisen auttamisen välittäjäksi. Rekisteriselosteeseen ja käyttöehtoisin voit tutustua sivujemme alareunasta.

Vapaaehtoistyo.fi -sivusto on periaatteiltaan yleishyödyllinen, ei- kaupallinen ja voittoa tavoittelematon palvelu.


Suurella Sydämellä Hyvinkää
jyrki.rauhala@evl.fi
0407538322

Rekisteriseloste | Käyttöehdot | Tietosuojalauseke