Vapaaehtoistyö

<< Palaa katsomaan kaikkia ilmoituksia

Otsikko
kesäkahvilan pitäjä
Ajankohta
kesäkeskiviikkoisin klo 8.30-12.30
Sijainti
Karhulan seurakuntakeskus
Karhulantie 31,
Kuvaus
Vuosikymmeniä palvellut Kotka-Kymin seurakunnan lähetyskahvio Karhulan seurakuntakeskuksen sisäpihalla kutsuu jälleen herkuttelemaan kesäkeskiviikkoisin. Kahvion varoilla tuetaan seurakunnan nimikkolähettien Heidi Majurin ja Tarja Ikäheimosen työtä.

Lähetyskahvio on palvellut vuosikymmenet, ensin Karhulan torilla kahvilakojuna, jonka siirtämiseen tarvittiin ainakin kaksi miestä. 1990-luvun lopulla lähetyskahvio siirtyi kahviovaunuun ja paikaksi tuli Tapulin kulma. Karhulan seurakuntakeskuksen remontin jälkeen vuonna 2013 lähetys siirtyi terassi-aikaan ja nyt kahvio ja sen vapaaehtoiset emännät/isännät palvelevat sekä ulko- että sisätiloissa, keskiviikkoisin koko kesäkauden.

Aurinkoiset päivät keräävät suihkulähteen ääreen mukavasti kahvittelijoita, eikä sadekaan ole este poiketa kahville. Esteetön kulku ja mm inva-wc tuovat kahvilan kaikkien saataville.

Vapaaehtoiset kahvilanpitäjinä

Lähetyskahvilan emäntinä ja isäntinä toimivat vapaaehtoiset. Kussakin kahvilavuorossa on vähintään kaksi vastuuhenkilöä, jotka tuovat itse mukanaan suolaista ja makeaa tarjottavaa. Näin joka viikko tarjolla on jotain erilaisia makuelämyksiä.

Kesän vastuuvuorot ovat jaossa nyt

Kahviovuoroja voi varata 040 196 7505 ,arkisin 9-15. Vähintään kaksi emäntää tai isäntää tarvitaan vuoroonsa, jotka tuovat tullessaan suolaisen ja makean leivonnaisen, kahvin ja kahvimaidon 30-40 hengelle. "Talon puolesta" ovat astiat, tee, sokeri, gluteeniton tarjottava pakastimessa ja lautasliinat. Tule rohkeasti mukaan, Lisätietoja kahvilavuoroista voit kysyä Anne Hovilta 044 725 9291.
Vapaaehtoistyön ilmoittaja
Suurella Sydämellä Kotka

Vapaaehtoistyöhön ilmoittautuminen

Hae vapaaehtoistyöhön täyttämällä pyydetyt tiedot ja lähetä lomake. Sinuun otetaan yhteyttä.

Minulla on jo tunnus
Tunnus
Salasana

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

>> Unohtunut salasana?
Minulla ei ole vielä tunnusta
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Syntymävuosi
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.