Vapaaehtoistyö

<< Palaa katsomaan kaikkia ilmoituksia

Otsikko
Auta kehitysmaan naisia
Kuvaus
Haluaisitko mukaan iloiseen ja aktiiviseen porukkaan ja osallistua samalla hyvän tekemiseen? Liity Naisten Pankin Mikkelin paikallisryhmään, pääset tekemään yhdessä työtä kehitysmaiden naisten hyväksi mukavassa joukossa.
Tule mukaan Naisten Pankin Mikkelin paikallisryhmän toimintaan. Järjestämme erilaisia tapahtumia askarteluilloista lukupiireihin ja illanviettoihin. Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen eli osallistut silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja oma aikasi antaa myöten.
Naisten Pankin hankkeiden kautta me kaikki voimme tukea kehitysmaiden naisten unelmia omasta ammatista ja omaehtoisesta toimeentulosta.

Mikkelin paikallisryhmä on toiminut vuodesta 2011 alkaen. Tervetuloa mukaan osallistumaan ja kuulemaan lisää toiminnastamme. Liity postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Postituslistalta saat tietoa Mikkelin vapaaehtoisten ajankohtaisista tapahtumista ja muusta toiminnasta. Meillä Mikkelissä Naisten Pankin tiedotuslistalla on jo lähes 150 naista, ja kuukausittain kokoontuvan lukupiirin sähköpostilistallakin on lähes neljäkymmentä naista.
Vapaaehtoistyön ilmoittaja

Vapaaehtoistyöhön ilmoittautuminen

Hae vapaaehtoistyöhön täyttämällä pyydetyt tiedot ja lähetä lomake. Sinuun otetaan yhteyttä.

Minulla on jo tunnus
Tunnus
Salasana

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

>> Unohtunut salasana?
Minulla ei ole vielä tunnusta
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Syntymävuosi
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.