• slide
Vapaaehtoistyo.fi on yleishyödyllinen, ei-kaupallinen ja voittoa tavoittelematon vapaaehtoistöitä kokoava sivusto.

Uutiset

Vapaaehtoistöitä Naantalissa!

21.02.2017

Kiinnostaako vapaaehtoistyö? Olisiko aikaa auttaa? Tervetuloa mukaan järjestöt ja vapaaehtoiset! Naantalilaiset ns. yleishyödylliset järjestöt voivat liittyä maksutta...

Avoimet vapaaehtoistyöt

Napauta otsikkoa, lue lisää ja hae vapaaehtoiseksi!

Kirpputorille myyjiä

22.06.2017 - 31.12.2017

Avustaja Muut tehtävät

Seurakunnalla on vireä kirpputori joka toimii vapaaehtoistyöntekijöiden avulla. Jos sinua kiinnostaa tulla tarkastamaan/myymään ja samalla seurustelemaan ihmisten kanssa, tulehan...
Ruokapaikkaan kantoapua

20.06.2017 - 31.12.2017 Haetaan vapaaehtoistyöntekijöitä tiistai ja keskiviikkoisin klo 11.00-13.00 sekä perjantai ja lauantai klo 10.00 -12.30, tehtävä

Lähimmäisapu Muut tehtävät

Haetaan vapaaehtoistyöntekijöitä tiistai ja keskiviikkoisin klo 11.00-13.00 sekä perjantai ja lauantai klo 10.00 -12.30, tehtävään kuuluu ruokalaatikoiden kantoa autosta...
Muusikoita, esiintyjiä Hyvää huomenta naantalilaiset -tilaisuuteen

12.04.2017 - 31.12.2017 tiistaisin

Muut tehtävät

Tiistaisin klo 11-12 seurakunnassa on tilaisuus jossa on vanhempaa polvea. Jos sinulla on taito puhua hengellisistä asioista/lahja laulaa tai soittaa tai jokin erityinen lahja...

Rekisteröidy vapaaehtoistyöntekijäksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä saat ilmoituksia uusista sinua mahdollisesti kiinnostavista vapaaehtoistöistä tai vaikka tulostaa itsellesi vapaaehtoistyötodistuksen!

1. Rekisteröidy

Ei tunnuksia? Liity mukaan verkostoomme vapaaehtoistöiden tekijäksi.

>> Rekisteröidy

2. Kirjaudu

Kirjaudu saamallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

>> Kirjaudu

Tarjoa apua

Miten sinä voisit olla avuksi? Voit halutessasi tarjota apua! Otamme sinuun yhteyttä jos sopiva autettava löytyy.

>> Tarjoa apua

Avuntarjoukset

Jos kiinnostuit alla olevasta avuntarjouksesta, ota yhteyttä alueen koordinaattoriin.

Yhteystiedot:
Suurella Sydämellä Naantali
anita.makila@evl.fi
0401308341

Rekisteröidy työnantajaksi

Työnantajana voi lisätä uusia vapaaehtoistöitä

1. Rekisteröidy

Ei tunnuksia? Liity mukaan verkostoomme vapaaehtoistöiden tarjoajaksi.

>> Rekisteröidy

2. Lisää vapaaehtoistyö

Luo sivulle oma vapaaehtoistyösi.

>> Lisää vapaaehtoistyö

>> Muokkaa vapaaehtoistöitä

Usein kysytyt kysymykset

Mitä vapaaehtoistyö on?
Vapaaehtoistyö on yksittäisten ihmisten tai yhteisöjen hyväksi tehtyä toimintaa, josta ei saa rahallista korvausta eli palkkaa. Sitä tehdään omasta vapaasta tahdosta.
Sitoudunko johonkin lopullisesti?
Voit hakea sinua kiinnostavaan tehtävään ilman että "osallistumispakkoa" on jatkossa. Tehtävien organisoinnista vastaavat vapaaehtoistoiminnan ohjaajat joiden kanssa asioista voi aina sopia.
Kelpaanko mukaan?
Vapaaehtoiset ovat ihan tavallisia ihmisiä ja tavalliset taidotkin riittävät. Tehtäviin saa opastuksen ja apua tarvittaessa. Jokainen vapaaehtoinen tavataan, tehdään sopimus vapaaehtoistöiden tekemisestä ja samalla valmennetaan tehtävään.
Miksi kannattaisi hakea tehtäviin?
Vapaaehtoiseen auttamiseen on monia syitä. Auttamishalu, ylimääräinen vapaa-aika, opiskelu, yhteiskuntavastuu tai vaikka vain halu tutustua johonkin ihan uuteen voivat olla motiiveja. Työttömille vapaaehtoistyö voi olla oljenkorsi työllistymiseen. Myös vapaaehtoistöistä saa työtodistuksen.
Miksi minun täytyy antaa yhteystietoni?
Yhteystietojasi tarvitaan Vapaaehtoistyo.fi -palvelun ja sen kumppanien ja sinun väliseen viestintään eikä tietojasi anneta tai myydä ulkopuolisille. Ilmoittautuminen on suojattu https-yhteyksillä sekä henkilökohtaisella salasanalla. Saat salasanan ilmoittautuessasi ensi kerran vapaaehtoistyöhön tai rekisteröityessäsi. Tutustu myös palvelumme rekisteriselosteeseen, käyttöehtoihin ja tietosuojaan sivujemme alareunasta.
Miten voin lopettaa vapaaehtoisena olemisen?
Voit ilmoittaa halustasi jäädä pois toistaiseksi tai lopettaa kokonaan oman paikkakuntasi Vapaaehtoistyo.fi koordinaattorille.
Kuka tätä palvelua ylläpitää?
Organisoidusta vapaaehtoistoiminnasta vastaa aina joku toimija esimerkiksi kansalaisjärjestö tai seurakunnat. Heillä on myös vastuu toiminnasta ja turvallisuudesta. Vapaaehtoistyo.fi -sivustoja ylläpitää voittoa tavoittelematon yhdistys Kirkkopalvelut r.y. www.kirkkopalvelut.fi.

Vapaaehtoistyo.fi -palvelu on tarkoitettu kaikenlaisen vapaaehtoisen auttamisen välittäjäksi. Rekisteriselosteeseen ja käyttöehtoisin voit tutustua sivujemme alareunasta.

Vapaaehtoistyo.fi -sivusto on periaatteiltaan yleishyödyllinen, ei- kaupallinen ja voittoa tavoittelematon palvelu.


Suurella Sydämellä Naantali
anita.makila@evl.fi
0401308341

Rekisteriseloste | Käyttöehdot | Tietosuojalauseke