Vapaaehtoistyö

<< Palaa katsomaan kaikkia ilmoituksia

Otsikko
Viestinviejäksi Naisten Pankkiin
Sijainti
, Oulu
Kuvaus

Naisten pankin viestinviejät ovat vapaaehtoisia aktiiveja, jotka käyvät oma-aloitteisesti tai pyynnöstä puhumassa Naisten Pankista ystävilleen, verkostoilleen, yhdistyksille tai yrityksille. He esiintyvät myös erilaisissa tilaisuuksissa ja kertovat mahdollisuuksista tukea Naisten Pankkia.

 

Naisten Pankki tarjoaa kaikille viestinviejille alkukoulutuksen, jossa saa materiaalipaketin sekä kymmenellä eurolla Naisten Pankin t-paidan. Viestinviejäkoulutuksia järjestetään Oulussa kerran vuodessa, mutta toimintaan voi tulla muulloinkin esimerkiksi tulemalla kuukausikokoukseen. Tarkempia tietoja toiminnasta saa osoitteesta naistenpankki.oulu@gmail.com. Myös Facebookista osoitteesta www.facebook.com/naistenpankkioulu löytyy ajankohtaista tietoa aluesolun kokoontumisista ja erilaisista tapahtumista.

Naisten Pankki kerää lahjoituksia kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja toimeentulon tukemiseen kestävän kehityksen periaattein. Naisten Pankki on vapaaehtoisyhteisö, jonka voimavarana ovat aktiiviset vapaaehtoiset, lukuisat osakkaat ja lahjoittajat. Naisten Pankin rahastoa hallinnoi Kirkon Ulkomaanapu.

 

 

 

Vapaaehtoistyön ilmoittaja
Oulun Diakonissalaitos

Vapaaehtoistyöhön ilmoittautuminen

Hae vapaaehtoistyöhön täyttämällä pyydetyt tiedot ja lähetä lomake. Sinuun otetaan yhteyttä.

Minulla on jo tunnus
Tunnus
Salasana

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

>> Unohtunut salasana?
Minulla ei ole vielä tunnusta
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Syntymävuosi
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.