Vapaaehtoistyö

<< Palaa katsomaan kaikkia ilmoituksia

Otsikko
Tukihenkilöksi lapsiperheelle/lapselle/nuorelle
Sijainti
, Oulun seutu
Kuvaus

Monet lapsiperheet kaipaavat tukea arkeensa. Pelastakaa Lapset ry:n tukihenkilötoiminta pyrkii tarjoamaan apua ennaltaehkäisevästi erilaisille lapsiperheille, erilaisissa elämäntilanteissa.


Sinun tuellasi voi olla merkittävä vaikutus perheen hyvinvointiin ja myös syrjäytymisen ehkäisyyn. Tukihenkilönä annat apuasi tavallisen ihmisen tiedoin ja taidoin. Voit toimia perheen kuuntelu- ja keskustelukumppanina, apuna lasten hoidossa ja kasvatuksessa, perheen /perheenjäsenen harrastuskaverina, ohjaajana, neuvojana, opastajana jne. Voit olla tukihenkilönä myös vain yhdelle perheen lapsista tai nuorista ja esittää toiveitasi tuettavan perheen, lapsen ja nuoren suhteen.


Tukihenkilönä sinulta edellytetään täysi-ikäisyyden lisäksi riittävän tasapainoista elämäntilannetta ja sitoutumista toimintaan vähintään vuodeksi (tapaamisia pari kertaa kuukaudessa). Pelastakaa Lapset valmentaa sinut tehtävään ja antaa ohjausta sekä henkilökohtaisissa että yhteisissä tapaamisissa.


Lisätietoja: Tiina Pikkarainen, Ehkäisevän työn koordinaattori, Pelastakaa Lapset, tiina.pikkarainen(a)pelastakaalapset.fi, puh. 050 4090337.


Pelastakaa Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, vuonna 1922 perustettu kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Kotimaassa panostetaan lastensuojelupalveluiden lisäksi suunnitelmalliseen lastensuojelun kehittämis- ja vaikuttamistyöhön.


 

Vapaaehtoistyön ilmoittaja
Oulun Diakonissalaitos

Vapaaehtoistyöhön ilmoittautuminen

Hae vapaaehtoistyöhön täyttämällä pyydetyt tiedot ja lähetä lomake. Sinuun otetaan yhteyttä.

Minulla on jo tunnus
Tunnus
Salasana

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.

>> Unohtunut salasana?
Minulla ei ole vielä tunnusta
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Osoite
Syntymävuosi
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Lisätiedot

Täytä vähintään kaikki pakolliset (violetilla merkityt) kohdat.