<< Uutiset

Vapaaehtoistyön tapahtumatori, tule mukaan!

01.05.2017

Vapaaehtoisten päivänä pe 12.5.2017 klo 10-13 Uudenkaupungin torilla järjestetään tapahtumatori, jossa Suurella Sydämellä-vapaaehtoistoimijat esittäytyvät. Voit tulla kyselemään ja kuuntelemaan mahdollisuuksistasi osallistua mielekkäisiin ja antoisiin vapaaehtoistehtäviin!

Tapahtuman klo 10 avauksen jälkeen esiintyy nuorten vapaaehtoinen lauluryhmä. Tule katsomaan mm. VPK:n sammutusnäytöstä ja –kalustoa, osallistu SPR:n nukkesairaalan tai verenpaineen mittaukseen! Torilla tempaistaan myös hyväntekeväisyys-huutokaupalla, meklarina toimii Anne Kuusisto ja tuotolla hankitaan televisio kuntoutus- ja arviointiosasto Kuunariin.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suurella Sydämellä-vapaaehtoistoimijat: Uudenkaupungin kaupunki, Uudenkaupungin seurakunta, Omaishoitajat ja Läheiset ry, Martat, SPR, LC Merettaret, MLL, VPK, Vakka-Suomen Mielenterveysseura, Moniosaajat ry.

Tapahtuman yhteyshenkilönä ja tavaroiden vastaanottajana toimii Uudenkaupungin seurakunnan vapaaehtoistyön koordinaattori Heli Nurmi 050-3634132 heli.nurmi@evl.fi

Katso liitteestä lisätietoa!Liitetiedosto: Vapaaehtoistyön tapahtumatori 2017