<< Uutiset

Vantaan vapaaehtoistyö.fi verkkopalveluun uusia toimijoita

16.05.2017

Vantaan vapaaehtoistyö.fi on tänään laajentunut kahdella uudella toimijalla, Sorasod ry:llä sekä SOS- lapsikyläsäätiöllä.

Sorasod ry

Somali Reconstruction and Social Development (Sorasod ry) perustettiin syyskuussa 2002. Toiminnan ydin on ollut maahanmuuttajataustaisten lasten ja nuorten tukeminen harrastus- ja kerhotoiminnan avulla, syrjäytymisen ja radikaloitumisen ennaltaehkäisy sekä ryhmätoimintojen tarjoama vertaistuki. Lisäksi yhdistyksellä on ollut pitkään lasten koulunkäyntiä edistävä kehitysyhteistyöprojekti Somaliassa, joka on toteutettu yhteistyössä paikallisen järjestön kanssa ulkoasiainministeriön tuella.

SOS- Lapsikyläsäätiö

SOS-Lapsikylän kokonaisuuden muodostavat SOS-lapsikyläsäätiö ja SOS-Lapsikylä ry. SOS-lapsikyläsäätiö vastaa lapsikylätoiminnasta Suomessa ja kansainvälisesti, kun taas SOS-Lapsikylä ry toimii kansalaisjärjestönä ja tukee myös SOS-lapsikyläsäätiötä.

SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children's Villages -järjestön jäsen. Lapsikylätoimintaa on yli 130 maassa.

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Tarjoamme yhteisöllistä perhehoitoa sekä räätälöityä tukea perheille. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Lisäksi keräämme varoja lasten ja perheiden tukemiseksi Suomessa ja maailmalla.

Tervetuloa mukaan!

Vantaan vapaaehtoistyö.fi verkkopalvelussa toimii ennestään:

Vantaan seurakunnat
BRQ Vantaa ry
Partiolippukunta Erämetsot ry
Diakoniasäätiö Foibe - Foibekartano
Uudenmaan Muistiluotsi
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Korson paikallisyhdistys ry
Yhteinen pöytä- hanke

16.5.2017 / HH

Sorasod ry
SOS- Lapsikyläsäätiö